Wymagania:
- doświadczenie na stanowisku kierownika baru minimum rok
- samodzielność w działaniu i podejmowaniu decyzji
- dyspozycyjność głównie w weekendy
- kreatywność
- skrupulatność w rozliczeniach wewnętrznych
- wysoka kultura osobista
- umiejętność zarządzania zespołem
Zakres obowiązków:
- tworzenie tygodniowych grafików
- inwentaryzacja
- prowadzenie magazynu
- kontrola receptur, bar costu, cen produktów
- realizacja założeń sprzedażowych
- dbanie o wizualne oraz smakowe aspekty drinków i napojów na barze
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie
- wsparcie managera
- realny wpływ na funkcjonowanie restauracji - jesteśmy otwarci na ciekawe pomysły
- przejrzyste zasady współpracy
- posiłek pracowniczy
- elastyczne godziny pracy
- praca w młodym zespole
STAWKA OD 22-25 ZŁ NETTO / h Oferta od firmy
Restauracja DOMU