Chef de partie - kierownik zmiany w kuchni

Dodano: 4 dni 9 godzin temu  |  Wyświetleń: 8
Branża:
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat
Stanowisko:
Kierownik / Koordynator
Wymagania:
Doświadczenie zawodowe
Radisson Blu Hotel & Residences w Zakopanem poszukuje:

Chef de partie (kierownik zmiany w kuchni)

Jesteś głodny sukcesu?

Jeśli odpowiedź brzmi „TAK”, dołącz do zespołu Radisson Blu Hotel. Poszukujemy smakoszy takich jak Ty!

Pasja kulinarna i umiejętność zarządzania nadają Twojemu życiu smak?

Jeśli tak, potrzebujemy właśnie Ciebie!

Oferujemy:

- umowę o pracę na pełen etat pracę w stabilnej firmie - 67% obecnego zespołu pracuje w hotelu od otwarcia
- wynagrodzenie miesięczne ustalane indywidualnie zależnie od umiejętności i doświadczenia
- bezpieczną pracę w nowoczesnym obiekcie
- wdrożenie i szkolenie w zawodzie
- prywatna opieka medyczna
- posiłek i napoje w trakcie pracy
- możliwości rozwoju zawodowego - 32% obecnego zespołu awansowało od otwarcia hotelu w połowie 2019 roku
- specjalne zniżki dla pracownika i rodziny w trakcie pobytów w hotelach Radissona dookoła świata

Główne zadania:

- przygotowanie zamówień i odpowiednie przybranie dania zgodnie z przepisami oraz wymogami odnośnie jego prezentacji
- nadzór i wsparcie członków swojego zespołu
- dbanie o przestrzeganie dobrych praktyk w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności
- przeprowadzanie zamknięcia dnia w kuchni zgodnie z procedurami i normami obowiązującymi w oddziale

Oczekiwania:

- udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku oraz zdolność do demonstracji - wysokich standardów pracy oraz nadzorowania działań zespołu
- pozytywne nastawienie, doskonałe zdolności organizacyjne i chęć zapewnienia najwyższych standardów obsługi gościa
- determinacja i ambicja inspirująca zespół do ciągłego spełniania, a nawet wyprzedzania oczekiwań gości
- umiejętność pracy w zespole, logiczne myślenie i wysoka komunikatywność
- komunikatywna znajomość języka angielskiego mile widziana

Chcesz, by goście zamieszczali zdjęcia TWOICH dań na Instagramie? Jeśli tak, nasza kuchnia należy do Ciebie! Dołącz do nas i spraw, by każda chwila była niezapomniana!

Rekrutacja będzie wyglądać następująco:

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z szefem kuchni Mateuszem Kurkiem.
Pragniemy poinformować, iż administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych jest Polonia Tatry Sp. z o. o. ul. Bagno 2 /184, 00-112 Warszawa.

Ponadto, informujemy, że Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia procesu rekrutacji, a przesłanie aplikacji jest zgodą na przetwarzanie przez Polonia Tatry Sp. z o. o Pani / Pana danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na wyżej wymienione stanowiska.
Oferta od firmy
Radisson Blu Hotel & Residences
Miasto:
Telefon:
Reklama:
  • Lokata bankowa - wysokie oprocentowanie w skali roku